Jan 27, 2012

Caffe Nero.

Tajusin eilen nukkumaan mennessäni, että olin tietenkin kokonaan unohtanut mainita edellisessä postauksessa ulkomailla sijaitsevan lempikahvilani Caffe Neron. Tuskin maltan odottaa, että pääsen muutaman viikon kuluttua hörppimään kyseisen kahvilan ihania jääkahveja, chocolate frappe milkshakea unohtamatta(♥). Pienenä vinkkinä kaikille, jos olette Englannissa ja törmäätte Neroon niin käykääpä ihmeessä sisällä asti juomassa kahvit ja miksette vaikkapa maistaisi palaa dark and white chocolate tryffel cheesecakea, piece of heaven. You're gonna love it!

15:50 - Tänään on niitä päiviä kun olen liian väsynyt tehdäkseni yhtään mitään. Olin myöhemmin ajatellut lähteä salille tekemään vähän palauttavaa treeniä eilisen rääkkäyksen jättämien lihaskipujen helpottamiseksi, mutta katotaan nyt miten saan nosteuttua takamukseni sängystä. Kohta voisin ryhdistäytyä ja ruveta tekemään jotain tulevan filosofian kokeen eteen, mutta vasta kohta :) Ja nyt listalla lukee syömään. Eli, hyvää ruokahalua itselleni!

7 comments:

 1. mielettömän ihana blogi! sait lukijan :)

  ReplyDelete
 2. Camilla: thaaanks!
  Melina: hih thanks;)
  Dark Blue Stripes: that cake was delicious:)
  ssanni: oii kiitos, kiva kuulla! :)

  ReplyDelete
 3. Miten saa raamit pois kuvista? Ihana blogi!:)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ui kiitos! :) ja hmm, mulla taitaa olla tää malli missä alkuperäisesti kuvissa ei ollut edes raameja? En muista minkä niminen se on:( mutta siis, muuten ne saa kyllä pois tuolta missä muokataan sitä html koodia eli siitä vaan kikkailemaan! oon tosi huono tällasissa asioissa mut kannattaa yrittää ettii oikee kohta sieltä html-koodi paikasta, eiköhän se jostain löydy! meinaan sieltä mä sain raamit pois tuossa mun toisessa blogissa, mut en nyt valitettavasti tähän hätään yhtän osaa sanoa mistä sieltä:( tsemppiä! ;)

   Delete