Feb 14, 2012

Saturday in London

Tämän ensimmäisen Lontoo postauksen aloitan kertomalla, että viikonloppuun mahtui enemmän naurua kuin aikoihin. Mulla oli maailman parhaat roomiet, Jana ja Katri. Kiitos näiden neitien vatsalihakseni olivat koetuksella useaan otteeseen viikonlopun aikana.
Lauantaina myös tuleva urani elokuvatähtenä sai alkunsa. Minua ja muutamaa muuta nimittäin haastateltiin ja kuvattiin EF:än mainokseen joka julkaistaan vissiin ensi kesänä. Mentiin myös pienellä kuvausporukallamme ulos Lontoon kaduille ottamaan valokuvia ammattilaisvalokuvaajien avuin, ja kuvat saattaakin sitten päätyä EF kielimatkaesitteisiin ensi vuodeksi. En tiedä oikein itsekkään mihin kuvia tullaan käyttämään mutta anyways. Yllätykseksi jää. :-)
Lauantai iltana lähdettiin porukkamme kanssa, joka koostui nuorista seitsemästä eri maasta, kohti London Eyetä. Otettiin pakollisia turistikuvia ja päästiin myös pyörähtämään kierros Lontoon silmässä. Maisemat oli aivan upeat joka suuntaan. Vai oletteko eri mieltä? ;-)  
Iltapimeään olikin sitten vuorossa pieni visiitti Lontoossa sijaitevaan Little China Towniin. Luonollisestikkin käytiin syömässä hyvää kiinalaista ruokaa, jonka jälkeen vatsat täynnä suuntasimme kohti Oxford Streetiä katselemaan kauppoja. Illan päätteeksi lähdettiin vielä takaisin hotellille ruokakaupan kautta, ja meitä suomalaisia sai taas suureksi yllätykseksi odottaa :-)
Mä olen niin iloinen ja onnellinen, että sain tämän tilaisuuden lähteä Lontooseen kansainväliseen EF Crew meetingiin. Oli ihana tavata uusia ihmisiä ja saada aivan mahtavia uusia ystäviä eri maista.

Tällä hetkellä ilmassa pientä matkan jälkeistä masennusta, ikävä painaa ja mieli on haikea. Tosin tämän masennusaallon ohessa olen samalla ihan älyttömän onnellinen. Olisi ollut kiva jäädä Lontooseen vielä päiväksi tai pariksi, mutta ei se kuitenkaan olisi ollut sama juttu ilman meidän mahtavaa porukkaa. ♥

PS. Lontoo postaus numero kaksi tulee myöhemmin ;-)

9 comments:

 1. jättekiva inlägg :) saknar dock en bild... du vet vilken!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hahaha Essiii!!:D i know men ja kunde int rikit ladda upp den hit... even though i thought about doing it ;)

   Delete
 2. Oiii, kamala Lontoo kuume tulee kun katselee tällaisia kuvia :)

  ReplyDelete
 3. Kivoja kuvia mut oli hassuu törmätä janaan ja katriin sun blogissa nimittäi tunnen ne :-DDD

  ReplyDelete
 4. hienoja kuvia taas kerran! :-)
  -sini

  ReplyDelete
 5. Riikka: haha, varmasti...
  JS: kiitos paljon :)

  ReplyDelete