May 28, 2012

Change in destination.

IMG_0135PhotobucketPhotobucket Mä joskus aikaisemmin mainitsin että tänä kesänä tuun viettämään kuukauden Floridassa. No mutta mun kohdallahan aina kaiken on tarkoitus mennä lyttyyn joten mun kesän pieni destination vaihtui. Lähdenkin kesäkuun loppupuolella kolmeks viikoks Ranskaan, St Raphaeliin.
IMG_0134IMG_0136IMG_0138P2051791 Mun osalta Ranska alkaa pikkuhiljaa olla nähty, taisin joku kerta laskea että oon käynyt ranskassa ainakin kolmessatoista eri kaupungissa. :-) Mutta tänä kesänä pääsen näkemään vielä uusia paikkoja, mm. Nizzan, Cannesin, Antibesin, St Raphaelin ja muutamia muita :-)
DSC_0422
DSC_0449DSC_0735DSC_0799 Ei tässä muuten mitään, toivottavasti siellä ois hyvät ilmat että pääsen ruskettumaan. Mitäs mä tältä matkalta sitten eniten odotan? Juu, että pääsen syömään croissantteja ja maailman parasta Bonne Maman jogurttia. :-)

3 comments:

 1. eikääääääää oon niin kade, kolme viikkoo ranskassa<3! ja älä huoli, ranska voittaa floridan kuus-nolla;)! hey some questions: osaaks sä muute puhuu ranskaa? miks te ootte käyny nii paljo just ranskassa? kenen kaa sä oot lähössä tolle matkalle? kui sä oot siel nii kauan? tai siis meinaaks sä mennä sinne kesätöihin vai muute vaa olla ja lomailla? missä te meinaatte nukkua? :) kiitos jo etukäteen vastauksista:)!!! mä rakastan ranskaa<3 ehkä sen takii ku oon syntyny siel ja asunu ranskan kielisis maissa 9 ekaa vuotta elämästäni ja se vaan oli ja on edelleen niin mun maailma se:)!

  ReplyDelete
  Replies
  1. kiitos kivasta pitkästä kommentista :) ja jepp, puhun jonkun verran ranskaa, en tosin sujuvasti mut oon lukenu ranskaa kolme vuotta ni minkä siinä nyt on ehtiny oppia :) ja oon käyny ranskassa niin paljon koska harrastin luistelua vielä muutama vuos sitten ja tehtiin kisamatkoja ranskaan, ja sitten oon reissanu kaverin perheen mukana ranskassa pariin otteeseen kun niillä on perhetuttuja vähän siellä sun täällä niin siinä on tultu nähtyy jonkun verran paikkoja. ja sitte ranskan ryhmän kanssa käytiin myös viimevuonna ranskassa :) ja siis meen tonne st raphaeliin kielimatkalle niin sen takia oon siellä niin kauan ja asutaan ihan isäntäperheissä :) ja ootpa onnekas ku oot päässy asumaan ulkomailla ja ranska on ihana maa :-)

   Delete
 2. Moikka! Sulle olis blogitunnustus mun blogissa :)

  ReplyDelete