Sep 13, 2013

Santa Fé

 photo 5b77a018-4149-4da5-84a9-e0368d825656_zpsfe775ffc.jpg
Viime tiistaina ja keskiviikkona vietin paljon aikaa Oonan kaa, käytiin omenas kaffella ja Cafe Esplanadis syömässä ja muuten oon juossu kaupungilla hurjaa tahtii monena päivänä. Keskiviikkona illemmalla näin Annikaa ja Nassee ja meil kaikil oli tarve tehä jotai tyhmää et piristytää ja no olihan kaikki hetkellisesti hauskaa mut sen jälkeen taas kauhee morkkis, haha..
 photo 4c7575c6-44c5-416b-98b1-6f9509bde8f4_zps6e35817b.jpg Sit viime perjantai illalla tajusin omaks järkytyksekseni et se oli mun ensimmäinen viikonloppu sitte toukokuun ku oon juhlimatta. Tuli kyl tarpeeseen seki ja iltaa mentii sit tytyjen kaa viettämään illallisen merkeissä Santa Fehen. Se ilta toi muutenki paljon piristystä mun muuten ihan kamalaan viikkoon. Kaikki mikä vaan pysty mennä pieleen meni eikä kyyneleit tullu pidätettyy viime viikolla kyllä yhtää. Siinä vaiheessa ku mun tietokonekki meni rikki en jaksanu enää ees itkee, haha..
 photo image_zps354463b2.jpg
Mun maailman ihanimmat tytyt Tinja, Laura ja Annika❤

Nyt on kuitenki melkee toinen viikko jo takana ja päätin että murheet on nyt jätetty taakse ja onki ollu tähän mennessä tosi hyvä viikko, sain kuulla kommentinki että 'eka kerta ku näytät onnelliselta kahteen viikkoon' :D Ja mua rupes yks päivä naurattaa nii paljo ku Acki kerto, et joku meijän koululainen oli siltä menny kysyy, et missä se sen kaveri Stina käy kouluu :D Mul on nii vähä tunteja etten oo melkee koskaan koulussa eikä mua siel koskaa näykkää, ku lähen heti ku on mahollisuus, haha.. Ainii ja tuli lokakuun puolelle pieni Espanjan matkaki varattua, hih :)

6 comments:

 1. ootte kyl varmaan kaunein tyttöporukka minkä tiedän!! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Haha mitää!! Kiitos ihanasti sanottu♡

   Delete
 2. Mun oli vaan pakko tulla sanoo yks juttu minkä oon huomannut :-D saattaa kuulostaa vähän oudolta, mut musta tuntuu et kaikki tuntee sut :-D en oikeen osaa selittää mut jotenki mun mielestä jokasen voi yhdistää suhun jotenkin, jos tiedän yhen henkilön ni se tuntee sut, tiedän toisen ihmisen ihan toisesta paikasta ja sekin tuntee sut :-D en tiedä tajusitko mut mun mielestä se vaan on silleen hauska juttu :-D

  ReplyDelete
 3. Piti vielä tohon edelliseen kommenttiin lisätä, et vaikka en oo ite koskaan tavannut sua ni jokainen joka mulle on puhunut susta on puhunut pelkkää hyvää tai en oo koskaan kuullu yhtäkään pahaa asiaa susta :-D Vaikutat jotenkin niin semmoselta rennolta ja ihanalta ihmiselta ja ihan täydelliseltä kaverilta :-D

  ReplyDelete
  Replies
  1. mitäää ihana kommentti!! :) kiiitos :))

   Delete