Nov 28, 2013

Catch up

Hui vitsi! Tulee vähän viiveel tää postaus mut viime viikonloppu oli sika kiva!! :) Perjantaina kävin aamulla koulus kirjottamassa äikän viis sivusen esseen suomalaisten epäkohteliaasta käytöksestä ja sielt jatkoin keskustaan ‘opiskelemaan matikkaa’ Emmiksen kaa. Opiskelut päätty Vapianoon ja laskusaldo oliki sit ehkä 5min.. Illalla näin Oonaa kans, käytii iltakaffel ja se sai piristettyy mua niin paljon, nauroin nii paljon ja ainaki päivä sai hyvän päätöksen :) Oona on niin ihana ihminen, ihan paras haha! Oispa kaikilla semmonen kaveri<3>
Lauantaina olin töiden jälkee menos muutamalle Lauran kaa, mut ilta päättyki Kiilaan ja kotona oltiin viideltä. Lähin kotoota kauniina kiharoineni mut keskustaan päästes kiharoist enää jälkeekää, enemmän muistutin uitettuu koiraa. No oltii eka kahestaa Kiilas oluel ja juteltii, sit törmättii Lauran kahteen kaveriin ja jäätii niiden kaa istuskelee. Enja kysy meiltä jos ollaa molemmat sinkkuja, ja no, saiki meijät ylipuhuttuu liittymään johonki deittipalveluun :D Mua naurattaa nii paljon, viime viikolla mua kysyttii mukaan jollekki mökkireissulle minne tarvittii sinkkunaisia. Että sillee. :D En kyllä lupautunu mihinkään.
Nojoo, siel Kiilassa sitte Laura katteli komeeta pokee ja ajateltiin ulos mennessä ohittaa se tyylikkäästi ja mitä tapahtuu, Laura 13cm koroillaan liukastuu ja lentää selälleen siihen sen eteen :):) Mä vieressä repeen nauruun ja aplodejen saattelemana Laura nousee ylös ja lähetää ulos. Kesti muuten kauan saada Laura ylipuhuttuu tulemaa takas sisälle XD Nähtii niin paljon tuttuja ja sellasii keit ei oo pitkää aikaan nähny. Vähän myöhemmi Mini liitty meijän joukkoon ja otettii muutamat tequilat, sit haluttii lähtee Helmeen tai LeBonkii ja oltii jo sisäl Lebonkis mut lähettii pois heti :D Vietii mini sit Helmeen ja mentii Lauran kaa Barbarossaan pizzalle XD Sit Laura lähti kotii ja ku olin venaamas Minii Helmen ulkopuolel ni tutustuin kahteen johonki mieheen, Ristoon ja Joeliin ja en oo taas nauranu nii paljoo pitkää aikaan :D Se toinen vaan kerto mulle kuinka söpö oon ja jos se saa halata mua ja sit jos se saa nostaa mut ja mä vaa ööhh, ja sit se nosti mut ilmaan. Nauroin taas vedet silmis. Sit Mini tuli ja lähettii takas Kiilaan joskus kolmen jälkeen.
Oli kyl taas niin tyypillinen Laura Stina yö, haha.. Oli ihan sika hauska ilta Minin ja Lauran kaa<3>

No comments:

Post a Comment