Dec 19, 2013

Shoefamily

Ku on töissä kenkäkaupas tulee helposti ostettuu itelleen vähä enemmän kenkiä. Parin kuukauden sisäl oon saanu mun kenkäperheeseen neljät ihanat Clarksit, tykkään noista kaikista ihan hirmusesti ja ne on niin mukavia jalassa jokaikiset :)

4 comments:

  1. Hola guapa :) Ollaan lähdössä mun kaverin kanssa ens syyslomalla Espanjaan ja ollaan mietitty Alicantea vaihtoehdoksi. Mutta ootkos käynyt Murciassa? Onko sinne susta järkevää lähteä viikoksi vai vaan esimerkiks päiväksi pistäytymään Alicantesta? Halutaan tietty kaikkea perusjuttua, rantaelämää, shoppailua ja nähtävyyksiä, ehkä vähän yöelämää ja sitä oikeeta Espanjaa eikä turistirysiä :D Tällaisenahan Murciaa ainakin mainostetaan, mutta osaisitko sä sanoa, kumpi nyt vois olla parempi? :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. en oo ite käyny murciassa ni vaikee sanoo, mut mun oma hostperhe viime vuon aina sano ettei murcias oo oikeen mitään.. voin ainaki sanoo et alicante ois varma valinta jos just noita mainittuja juttuja haluutte. eli helpostihan alicantest sit pääsee käymään murciassa jos haluu :)

      Delete