Jan 20, 2014

Sushi, wine & breakfast in bed

Toinen niin ihana viikko ja viikonloppu takana. Oon ollu täynnä hyvää tuulta, iloisuutta ja onnellisuutta♥ Riikan matkan jälkeen on kyl ollu aika kiireellistä, oon pitäny puhelinta viikon nukkumistilassa, kirjottanu 6 lyhyttä esseetä, yhen terveystiedon projektin, toisen esseen ja muutaman tiivistelmän, haha.. Ehin jo todeta etten oo enää ikinä pois koulusta.
Torstain hypärillä menin järkyttävän sushihimon seurauksena sushibuffaan Annikan kans. Oikeesti on niin hassuu ku en aikasemmin yhtää tykänny sushist ja nyt se on minä joka aina ehdottaa kaikille et mennääks syömää sushia :D Iltapäiväl näin viel Tiia keskustas ja mentiin viinilasillisen äärelle juttelemaan, oli niin rentouttavaa :)
Lauantaina oli kans tuottelias päivä, heräsin yheksän pintaan ja keittelin kahvia ja söin aamiaisen kaikessa rauhassa, myöhemmin lähin salille ja sieltä suoraan yheks töihin. Töistä menin Gabille kattomaan leffaa ja kymmenen maissa viel keskustaan viinilasilliselle maailman ihanimpaan viinipaikkaan, ja mä viininvihaaja join oikeesti maailman parasta viiniä, haha..
Tätä viikkoa en ois voinu paremmalla tavalla alottaa. Heräsin pirteenä ysiltä ja huomasin ettei ketään oo kotona, menin keittää kahvii ja tein proteiinipannareita ja söin ihanan aamiaisen sängyssä lämpimän peiton alla. Nyt istun edelleenki sängyssä läppäri sylissä kuunnellen musiikkia ja selaillen lemppariblogeja. Ihanat arjenilot♥

Ihanaa uutta viikkoa kaikille :)

3 comments:

 1. Moi! Olitko sie käynyt Madridissa? Meil ois sinne hiihtolomalla matka ja vinkit tulis tarpeen! Onks senmosii paikkoi missä ehottomasti kandeis käyä, ja no haluttais myös lähteä ulos fiestalle, niin onko siulla tiedossa mitään klubeja mitä suosittelisit?:) kiitos jo etukäteen! Ja jos muistin väärin etkä ollu käyny madridissa niin sivuta tää vaan haha :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. hui anteeks viivästyny vastaus! ja joo oon käyny aika monta kertaa madridis, se on ihana paikka, tulee varmasti super kiva reissu! :) ja no siis retiro puisto on ihan ehdoton!! sinne voi vaik tehä jonku piknikin tai sit mennä soutaa sille pikku järvelle mikä siel on. ja sitte perus puerta del sol, plaza espana ja noita, mut aika hyvin törmää kaikkeen ku vaan kävelee;) sitte no juhlapaikkoja ainakin kapital ja joy, tai tietty riippuu mitä ettii, mut sit sellanen toinen kiva pienempi paikka on star studio 54 :)

   ja syömispaikkoja on 100 montaditos, sitte kannattaa maistaa bocadillo de calamares tai bocadillo de tortilla de patataa, jotka siis on patonkeja mis on sisällä perunamunakas tai mustekaloja, ihan sairaan hyvää!

   en nyt keksiny oikeen muuta, kantsii kartasta kattooo nähtävyyksiä ni aika hyvin lköytää sitte, ku en muista minkään juttujen nimiä :D toivottavasti tästä oli ees jotain apua haha

   sitte shoppailla jos haluatte ni puerta del solin aukiolla on paljon kaikkia kauppoja ja niillä pienemmillä kaduilla sen ympärillä, sitte gran via ja jotain kauppakeskuksia on varmaan kans, en oo käyny ni en muista :D

   Delete
  2. Kiitti paljon!:) pien tämmönen lisä kysymys, kävin tsekkaa noi pari klubii, ni näyttäs olevan molempii milteen 20 euron pääsymaksu noitten joittenki sivujen mukaan, niin pitääkö noi suunnilleen paikkansa?

   Delete