May 1, 2015

Prague

Ihana Prahan reissu mun rakkaan kanssa takana ♡ Lähettiin melkeen heti mun viimesten kirjotusten jälkeen, ja tähän väliin toinen ilonuutinen, näyttää vahvasti siltä että mustakin tulee viimeinkin ylioppilas ;) Anyways, hotelli oli hintalaatusuhteeltan erinomainen, ihan loistavalla paikalla ja aamiainenkin maistu. Tarjolla oli kaikkea hedelmistä lettuihin, ja tosiaan ensimmäisenä aamuna ei vatsa oikeen tästä riemusta kiittänyt kun oli tutut ja turvalliset vihersmoothiet vaihtunu nutellalettuihin. Onneks se muutaman päivän jälkeen ehti tottua tähän.
Aika paljon vaan kierreltiin ja käveltiin kaupungilla ja sattumalta aina törmättiin kaikkiin nähtävyyksiin. Löydettiin ihania ruokapaikkoja, kun selattiin tripadvisoria ja matkaoppaita ja myös sellasia mihin ei muuten välttämättä eksyis, ellei tietäis että se paikka on hyvä. Nam. Käytiin Ambiente-ketjun kahdessa ravintolassa, Pasta Frescassa ja Pizza Nuovassa, missä jälkimmäisessä oli pöytiintarjoiltuna niin sanottu 'all you can eat'. Kävelin paluumatkan hotellille housunnappi auki.
Löydettiin yheltä vähän syrjäsemmältä kadulta maailman ihanin baari/ravintola! Se oli Gran Fierro niminen ja ihan just vasta avannu ovensa. Saatiin ihan älyttömän hyvää palvelua ja tää oli ensimmäinen paikka josta huomas et työntekijät ihan oikeasti viihtyy työssään, ihana tunnelma :-) Rommia lapattiin kans vähän eri mittakaavalla ku Suomessa. Totesin jo Rasselle et en oo juonu alkoholii niin pitkään aikaan et oon varmaan humalassa ton mojton jälkeen.
Käytiin lounaalla ihanassa Bohemian Bagel -nimisessä paikassa, jossa söin superherkun bagelin ja talon itsetehdyn limonadin. Peukut pystyyn tällekkin paikalle.
Mun <3
Tässä Rasse poseeraa John Lennon- seinän edustalla. En saanut laittaa kyseistä kuvaa instagramiin, koska 'mä näytän ihan hamsterilta', mutta kukaan ei kieltänyt mua laittamasta sitä tänne. Sry bebé :)
 Käytiin niin sulosessa pienessä Cukr Kava Limonada nimisessä kahvilassa, mitä ehdottomasti suosittelen jos Prahassa käy. Otettiin kakkupalat ja tommonen raakapallukka. Se pallukka ei kyl ollu hirveen hyvää mutta kakut maistu, höhö.
Selfietä edeltävässä kuvassa näkyy Gran Fierron burgeripäivällinen, joka oli ihan taivaallista. Leivän välistä löyty kanaa ja avokadoa muunmuassa. Oli niin herkkua. Vielä yks suositeltava burgeripaikka, mistä mulla ei oo kuvamateriaalia, niin on Palanda. Kantsii ehdottomasti mennä käymään! Jos on isommalla porukalla liikenteessä niin pöytävarauksen tekeminen on suositeltavaa, koska se on aika pieni paikka :-)

Tämän blogipostauksen jäljeen voi kysyä itseltään, että tehtiinkö me reissussa muutakun syötiin ja käveltiin. Vastaus on kyllä, käytiin myös joka päivä päiväunilla lounaan jälkeen. Praha ei ehkä mikään shoppaajan paratiisi ole, ostin kotiin yhden urheilu t-paidan ja Mangon bombertakin ;-D Anyways oli ihana rentouttava loma ja loistava aloitus keväälle <3

No comments:

Post a Comment