Jul 26, 2012

La première semaine

Meijän ensimmäinen viikko St Raphaelissa näytti aika paljon tältä.. DSC_0411 DSC_0479
Ekana päivänä tehtiin jokusen tunnin kestävä tour de ville elikkä pieni kaupunkikierros ympäri St Raphaelia. Siinä samalla nähtiin mitä tällä pikkukaupungilla on annettavana, ja lopputuloksena todettiin että eipä oikeestaan kauheesti mitään. Mut ainakin löyty rantaviivaa ihan reilusti ja paljon jätskikiskoja ja ravintoloita. 
DSC_0487 DSC_0511
Meijän päivärutiinit meni aika lailla niin, että boulangerien kautta rannalle loikoilemaan ja mereen hyppelemään, ja sieltä suunnattiin monta tuntia myöhemmin kotiin päin päivällisele ja valmistautumaan iltaa varten.
DSC_0527 CSC_0787 DSC_0626 DSC_0650 DSC_0658 DSC_0743
Ekan viikon puolvälissä kävästiin Monacon puolella ja täytyy sanoa et oli kyllä ihana paikka ja sinne haluun tosiaankin takasin paremmalla ajalla. Tosin tää vierailu jäi vähän kesken mun ja Maikun osalta, ei nimittäin sen perinteisen tour de villen jälkeen oikeen siinä kuumuudessa jaksettu tehä oikeen muuta kuin istahtaa ravintolaan pizzalle ja sen jälkeen oli vatsat sen verran täynnä niin mentiin vaan puistoon istuskelemaan pariks tunniks ja sitten oliki jo aika lähteä takaisin kotikaupunkiin päin. Jäi kyllä vähän harmittamaan ettei nähty esimerkiksi sitä kuuluisaa Monte Carlon kasinoa, mutta minkäs teet jos on laiska..
DSC_0820 DSC_0837
Iltaisin hengailtiin aika paljon vaan kaupungilla ja käveltiin ympäriimme, istuskeltiin rannalla tai sitten vaan jollain kivalla terassilla. Tähän viikkon mahtu paljon naurua, aurinkoa ja hauskoja muistoja. :-)

No comments:

Post a Comment