Jul 28, 2012

Nice et Cannes

DSC_0845
Yhtenä iltapäivänä hypättiin bussiin ja suuntana olikin tällä kertaa Nizza. Se oli yks niistä tällä matkalla nähdyistä kaupungeista, johon haluun todellakin mennä uudestaan. Se kirkkaansininen meri, rantakatu ja Rue de Antibes. Tykkäsin ihan hirmusesti. Nizzassa me lähinnä vaan shoppailtiin, unohtamatta tietysti tour de villeä. Mukaan tuolta tarttu pari kivaa juttua ja oon supertyytyväinen, mut niitä voin esitellä täällä vaikka myöhemmin :-)
DSC_0934 DSC_0950
Nizzasta jatkettiin illalla matkaa Antibesiin(josta mulla valitettavasti ei oo mitään kuvamateriaalia, paitsi puhelimessa), missä sitten vietettiin iltaa. Syötiin ruotsalaisten kavereiden kanssa päivällistä kivassa ravintolassa, jälkkäriksi herkuteltiin ruusunmuotoisella jätskillä ja lopuks käveltiin vaan iltamarkkinoilla. Antibes oli supersöpö pieni paikka ja suosittelen ehdottomasti siellä käymistä jos vaan on jossakin lähistöllä :-)
DSC_1430 DSC_1480
Viimeisen viikon torstaina lähettiin iltapäivällä käymään Cannesissa joka oli ihan kiva paikka. Sielläkin oikeestaan vaan shoppailtiin ja kierreltiin vähän ympäri, ostin mm. maailman söpöimmän pienen laukun Massimo Duttilta. Kun oltiin kävelty tarpeeksi ja vatsat huusi, niin istahdettiin Maikun kanssa pienelle kioskille syömään crepsejä kermavaahdolla ja sokerilla. Naminami :-) Siitä jatkettiin sitten vaan matkaa takaisin kotiin päin ja illaksi kaupungille.
DSC_1434 DSC_0002

No comments:

Post a Comment