Oct 15, 2013

A España!!!

Töiden alottamisen jälkeen mulla tosiaanki aika pitkälle lähti kaikki sosiaalinen elämä :D Ja tosiaan käyn siellä koulussaki nykyään. Täl viikol mul on ollu ihan hullut treenimotivaatiot, oon käyny monella aamulenkillä ja ollu hypärit salilla. Tiistaina pääsin kans shoppailemaan, keskiviikkona kattelin eka oman erehdykseni takia 45min lätkätreenejä muodostelmaluistelun sijaan ja sitte mentii Oonan kaa vielä kattomaan lätkäpelii. Torstaina oltii Annikan, Tinjan ja Lauran kaa kahvilla ja syömässä.
 photo 6f588164-1406-482e-8854-7298ab86d78a_zpsc9f6865f.jpg
Perjantaina näin Iinaa tosi pitkästä aikaa ja illalla poimin Tinjan, Lauran, Teemun ja Maken kyytii ja ajettii Porvooseen mäkkäri-illalliselle :D Lauantaina olin laittanu vaihteeks hertyskellon 11.30 soimaan ja ajatellu nukkua pitkään, ku sitte töistä yheksän jälkeen soitetaan ja pyydetään töihin. En mä siinä enää unta sitte saanu ni lähin virkeelle aamulenkille, söin aamiaisen ja lähin töihin.

Nyt lähen muuten Lauran kaa viikoks Espanjan lämpöön, eka Madridiin ja sieltä jatketaa loppuviikosta Alicanteen. Oon nii innoissani ja nii onnellinen :) Nyt parin hassun tunnin kauneusunille ja sitte lentokentälle, vamos vamos!! Hasta prontito corasones

2 comments:

 1. ihana kun pääsette takasin espanjaaan! miten onko espanjan kieli mennyt huonommaksi vai tuleeko sitä käytetyksi suomessa? tunsitko kun tulit takas suomeen espanjasta sillon kesän alussa että olit ns. ulkopuolinen sun vanhojen kavereiden jutuista? puhutko paljon niitten kaikkien espanjalaisten kavereiden ja esim norjalaisen lisan kanssa paljon? miten nyt muuten ku menit sinne takas espanjaan niiin menitkö moikkaamaan sitä alexeytä tai sitä jonka kanssa sulla oli juttua sillon vai millasissa väleissä ootte?
  anteeks kauheesta liudasta kysymyksiä:D kiinnnostaa vaan kuulla mitä sulle kuuluuu:) mun lempparibloggari!! sulla on niiiiin ihana blogi:)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Voii kiitti ihanasta kommentista!!:) ei espanja oo huonontunu yhtää, oikeestaa vaan parantunu ku ollaa koko ajan ylläpidetty sitä lauran kanssa puhuen espanjaa keskenämme, mut tietty on jotain arkipäiväsii asioita unohtunu tai sillee ku niit ei kuule tai tuu käytettyy tääl joka päivä sillee ku espanjassa.

   Ku tulin suomee ni totesin et oikeesti yhtää mikää ei oo muuttunu, jotku kaverisuhteet ehkä vähän mut muuten kaikki on iha samallail ku aikasemmin. Ennenku tulin takas olin varma et masennun ja kaikki on kamalaa mut suurimman osan ajasta oon ollu onnellisempi ku koskaa aikasemmin suomessa, tietty on espanjaa ikävä aina välillä mut nyt on elämä taas täällä :)

   Ja on joo tullu pidettyyy yhteyttä sekä perheeseen et kavereihin ja lisaan myös, toisiin tosin enemmän ku muihin:)

   Ja nytte ku oltii tuolla ni joo näin alexeytä kyl joka päivä ja ollaan vieläki hyvissä väleissä, vaikkei enää tietenkää samallail ku ennen. Kyl jutellaa aina välillä mut enää ei sillee koko ajan niiku aikasemmib, tietty välitän siit vieläki mut ei enää kuuluta toistemme elämiin sillee ku aikoinaan espanjassa :)

   Delete