Oct 31, 2013

De vuelta al pasado

Sunnuntai aamuna heräsin taas jo ennen kymmentä ja lähin rannalle muutamaks tunniks, ku Laura jäi viel nukkumaa :D Oli taas tullu nukuttuu vaa muutama hassu tunti ja rannal olin ollu vähän omassa maailmassani, sit olin lähös pois sielt hotellillepäi ja oon laittamas kenkii jalkaan ku joku koputtaa mua olkapäälle ja se oliki Lauran hostäiti!! :D Menin ihan ilosta sekasin ja juteltii senkaa siin jotai, myöhemmi sit ku Laura oli käyny niil ni se kerto mulle kuinka se mami oli sanonu et sen kyl huomaa et Stina tykkää rannasta ja juhlimisesta ku taas niin onnellisena niinku aina XD
 photo 8b165bf6-efde-4b55-a940-d92aa1ae113b_zps03a3d79c.jpg
 photo ac80618f-2707-45af-b215-bca741a3a166_zps5a9dbd45.jpg Sit kävin burger kingis hakee meille vähä myöhästä aamiaista ku mun matkakumppaniki oli noussu takasin elävien kirjoihin ;) Sit käytii suihkus ja laittauduttii vähä ku oltiin molemmat menos syömään meijän vanhojen hostperheiden luokse, ku oltii kävelemäs koteihi ni oltii molemmat yhtä hymyä vaan ja niin onnellisia ja innoissaa et nähää kaikki taas♥
 photo 612e2ef8-0dcc-4682-a7a3-388259ba3490_zps245a0dcb.jpg photo c2149c47-fa6d-4dc4-b380-443db751894f_zps3ecc8f5d.jpg
Mua oli heti ekana rappukäytävässä vastassa maailman ihanin pikku prinsessa Lola, en tajuu oikeesti miten joku voi olla noin täydellinen♥Siis olin niin onnen kukkuloilla ku näin sen enkä saanu hymyy hyytymään millään, oikeesti en osaa ees kuvaa sitä fiilist ku näkee tän rinsessan pitkästä aikaa :) Se oli ihana ku se rupes juoksee ympyrää ja kysyy multa et 'mitä kuuluu' minkä opetin sille joskus ja sit se pieni antaa ihanan halin. Sit oli kans hostsisko Rocio vastassa ovella ja sisällä vielä sen aviomies Juan, plus hostmami Isabel ja niiden uus suomalainen vaihtari :) Istuttii sit syömään mun lemppari paellaa ja kaikkii alkuruokia, täytettyjä paprikoita, sellasii jännii perunoita ja kaikkee mitä en oo saanu syödä moneen kuukauteen :) Myöhemmin tuli kahville viel loput perheestä, mun kaks muuta hostsiskoa Elena ja Isabel perheineen ja istuttii sielä sit pitkää jutellen. Illemmal ku mun piti lähtee ni hostmami Isabel halus lähtee saattaa ja oikeesti totesin vaa et se on yks upeimmista, kilteimmistä ja ihanimmista ihmisistä keitä oon elämässäni tavannu. Ku oltii sit sanomas heippa se vaan otti mun kädestä kiinni ja meinasin ruveta itkee, haha.. Mut niin upee ihminen ja oon niin onnellinen et sain viettää vuoden sen luona♥ 
 photo 3c2688b7-37f9-48fb-9025-33a364ee3cdc_zps0c4032ef.jpg photo 3ed8f7f7-b71b-4918-9055-050ff2dfad33_zps2c2ebb7d.jpg
Illal sitte Laura lähti tapaamaan Juania ja mul oli nii yksinäinen olo jotenki, onneks sit Alexey ja Alex tuli hotellille ja maattii vaa sängys ka katottii kaikkii kuvii ja videoit. Ku halasin Alexeylle moikka, oli vähän hassuu, ku en tienny millo tullaa näkee seuraavan kerran, tai jos tullaan. Mulla ei oo enää oikee mitää jäljellä Alicantes, tai niinku mitää syytä enää palata sinne. Tottakai tykkään Alexeystä vieläki tosi paljon ihmisenä ja välitän siitä, mut mä oon kuitenki menny elämässäni eteenpäin, niinku kyl seki, enkä mä nää meitä enää mitenkää yhessä, mut silti satuttaa vähän hyväksyy se, etten enää kuulu sen elämään samallail ku ennen. Ku katoin sitä sen ruskeisiin silmiin, tajusin kuinka ikävä mul sitä oikeestaan on, vaik se oliki siin vieres. Alicantessaki tulee aina olemaan pieni pala mun sydäntä, vietinhän mä siellä elämäni tähän mennessä parhaan vuoden, olin onnellisempi ku koskaan aikasemmin, kasvoin ihmisenä ja opin niin paljon uusia asioita, mut silti, jos mulle nyt annettais mahollisuus lähteä uudestaan, en lähtis. 

12 comments:

 1. Mitä miks et lähtis enää samanlaiselle kokemukselle uudestaan?;0

  ReplyDelete
  Replies
  1. vaikee selittää mut kaikki on vaa nii hyvin tääl etten haluis lähtee täält pois enää, ja toi jotenki tuli jo koettuu ja kaikki loppu hyvään aikaan, emmätiiä en osaa ihan selittää mut tuntuu vaan et toi kuuluu menneisyyteen nytte :)

   Delete
 2. Miten voiki olla noin täydellinen pikkunen tyttö, wou oon sanaton!! ja tällanen jännä kysymys että oliks ton hostäidin ja myös hänen lapsensa nimi Isabel? :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. hostmami oli Isabel, hostmamin vanhin tytär oli Isabel ja vanhimman tyttären tytär oli Isabel :D

   Delete
  2. siis äiti oli isabel, sen tytär oli isabel ja sit sen lapsenlapsi on vielä isabel?

   Delete
 3. Oi näitä kuvia! Ja osaan kuvitella niin ton fiiliksen Alexeyn suhteen, koska itelläni (no tietenkään näitäkään suhteita mitenkään ei voi verrata kun kuitenkaan teijän suhteesta niin paljoo tiiä) tuli ero poikaystävän kanssa tuossa pari kuukautta sitten ja on käyny tasan samat asiat just mielessä kun mitä sulle Alexeyn kanssa eli just noi että välittää tottakai ihmisestä edelleen tosi paljon, mut kuitenki tietää et täs elämä jatkuu eteenpäin eikä enää voi just kuvitella olevansa jotenki toisen kanssa ja silti satuttaa hyväksyy just toi ettei se oo elämässä enää sillä samalla tavalla läsnä kun mitä joskus oli. Mut niinku sanottu nii näistä kaikistahan sitä oppii kaikista eniten maailmassa vaikkei kaikki niin helppoja juttuja ookkaan! Mut saa olla onnellinen niistä ajoista mitä on ollut vaikka ne onkin ohi ja täytyy muistaa tosiaan se että elämä jatkuu vaikeista asioista huolimatta ja kyllä kaikki huono tuo vielä jotain hyvää, aikanaan. :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. ihana pitkä kommentti, kiitos♡ ja oot ihan oikeessa, siit jäi kiva muisto ja niit asioita on kiva muistella jälkikätee ja olihan toi kuitenki iso osa mun vaihtovuotta, mut niinku mun elämä nyt on tääl ni toi oli asia joka just nimenomaa kuulu siihen vaihtovuoteen ja sinne se jäi :)

   Delete
 4. Miks et lähtis?:-)

  ReplyDelete
  Replies
  1. en mä oikeen tiiä. tai sillee oon menny niin paljon elämässäni nyt eteenpäin ja jotenki kaikki on nii hyvin täällä, oon nii onnellinen täällä ja mul on ihania asioita minkä takii tykkään olla nyt suomessa vaan. ja jotenki toi vuos oli vaan niin hyvä ja loppu just sopivaan aikaan, tai silleen et olin jo valmis lähtemään sielt. vähän hankala selittää mut mul on nyt elämä suomessa ni en haluis lähtee muuttaa mitään lähtemäl pois :) vähä hassu juttu tai vaikee selitää mutnii :>

   Delete
 5. hui kun noi sun viimeiset sanat alko pelottaa:o oon ite ajatellu lähtee vaihtoon mutta en oo aivan varma kannattaisko se:/ oisko sulla antaa neuvoo onko se vaihtovuos todellakin sen arvosta kuin kaikki hehkuttaa? kiitos paljon jo valmiiksi:)

  ReplyDelete
  Replies
  1. haha voi eii en tarkottanu sitä yhtään silleen, tost on vissii saanu iha väärän kuvan!! siis mä en lähtis vaan nykysen elämäntilanteeni takii, mut siis vaihtoon lähteminen oli mun elämäni paras päätös enkä vaihtas asiaakaan koko vuodessa, se oli oikeesti niin ihana ja mun elämäni tähän mennes paras vuosi! :) eli kehotan todellaki lähtemään, et varmaan tuu katumaan!! :) siel saa nii paljon kokemuksii ja näkee asioit ihan eri taval, oikeestikki kasvaa ihmisenä vaik se kuulostaaki nii kliseiselt ja muuttuu kans, mä ainaki parempaan suuntaan ja siis oikeesti oppii arvostamaan omaa maatansa ja kaikkee nii paljon ton vuoden jälken, eli mene mene!! =)

   Delete