Apr 22, 2014

Wine & cheese

Mulla on ollu ihana pääsiäisloma. Loma alko torstai illalla, kun Laura ja Tinja tuli meille, leivottiin Annikalle synttäri juustokakku ja sen jälkeen syötiin mun ranskasta tuomaa juustoa ja juotiin simaa :D Perjantai lähti käyntiin maailman ihanimmalla herkkubrunssilla Nassen kaa jota seuras 11km juoksulenkki brunssinrippeet vatsanpohjalla. Perjantai illalla oli vuorossa Annikan synttärit, joita juhlittiin pienellä porukalla eka Annikalla, mistä jatkettiin Kallioon ja sieltä vielä Kaisaniemeen. En tiedä kyl millon mulla on viimeks ollu niin kivaa :) 

Oon lomalla joka päivä heränny noin puol kahdelta ja avannu snapchatin joka on ollu täynnä ihmisten auringonottokuvia, kun itse oon maannu sängynpohjalla vielä :D Iltapäivistä oon nauttinu terassilla tai ollu kavereiden kanssa eri satamissa istuskelemassa ja nauttimassa ihanasta ilmasta ja ihanasta seurasta. Mulla on kyl ihan maailman parhaat ystävät♡

6 comments:

 1. Sun postauksii lukies tulee aina niin hyväl mielel, kun ne on niin täynnä iloa!
  Hyvää kesän odotusta sulle!! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Apua kiitos ihana! Ihana kommentti!:) ja hyvää kesän odotusta sinneppäinkin!

   Delete
 2. heii haluisitko kertoo et millä alueella olit Alicantessa sillon vaihdossa? ei nyt mitään tarkkaa tarvii tietenkään, mut vähän jotain, kun meen sinne syksyllä au pairiks ni ois kiva tietää sattuisko olee jossain siellä lähistöllä, mitä oon sun vaihtoblogista nähnyt. :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Asuin eka benaluassa, sit ku vaihoin perhettä ni florida bajas :) benalua oli iha juna-aseman vieres siin pää/ostoskadun vieres ja sit toi florida baja oli n. 10min kävelymatkan pääs keskustast, ja se oli pelkkää isoo suoraa katuu keskustaan eli tosi lähellä. Oikeestaan kaikki on ihan kävelymatkan pääs keskustaan ellet jonnekki san juaniin tai san vicenteen mee:)

   Delete
  2. okei, mä oon menossa el campellon alueelle, joka nyt ilmeisesti on vähän kauempana keskustasta XD no, ratikka kulkee mun ymmärryksen mukaan aika hyvin.

   Delete
  3. Joo siis ei el campello silleen oo kaukana, se on san juanin vieressä ja helposti pääsee alicanten keskustaa!:)

   Delete